top of page

Support Group

Public·8 members
Jimena Galván
Jimena Galván

Mr Diker Program Za Izradu Kuhinje Full


Mr Diker Program Za Izradu Kuhinje Full
Mr Diker je program za izradu kuhinja po mjeri, koji omogućava brzo i jednostavno slaganje kuhinjskih elemenata, izradu krojnih lista i lista okova, te izračun cijene kuhinje. Program je namijenjen proizvođačima kuhinja, stolarima, dizajnerima i svima koji žele napraviti svoju kuhinju po želji.


Kako radi Mr Diker?
Mr Diker se sastoji od dva dijela: Mr Diker i PanelWizard. Mr Diker je dio programa koji služi za slaganje kuhinje na ekranu, dok je PanelWizard dio programa koji služi za optimizaciju rezanja materijala i izradu krojnih lista i lista okova.


Download Zip: https://urluso.com/2w3x90


Slaganje kuhinje u Mr Dikeru je vrlo jednostavno. Korisnik može odabrati materijal iz baze, složiti kuhinju na ekranu, podesiti dimenzije elemenata, nadograditi elemente dodatnim dijelovima, kao što su staklena vrata, ručke, nogice i sl. Program omogućava pregled kuhinje u 2D i 3D prikazu, te izradu skice i slike elementa.


Izrada krojnih lista i lista okova u PanelWizardu je također vrlo brza i jednostavna. Korisnik može odabrati bazu okova iz koje će program automatski preuzeti potrebne podatke o okovima za svaki element. Zatim može pokrenuti optimizaciju rezanja materijala, koja će izračunati najbolji način rezanja ploča kako bi se iskoristio što veći dio materijala i smanjio otpad. Program će zatim generirati krojne liste i liste okova za svaki element, koje se mogu ispisati ili spremiti u PDF formatu.


Koje su prednosti Mr Dikera?
Mr Diker ima mnoge prednosti u odnosu na druge programe za izradu kuhinja. Neke od njih su:  • Brzina i jednostavnost: Mr Diker omogućava izradu kuhinje po mjeri u samo nekoliko minuta, bez potrebe za složenim crtanjem i mjerenjem. Program je intuitivan i lagan za korištenje, te ne zahtijeva posebno obrazovanje ili iskustvo.  • Preciznost i pouzdanost: Mr Diker garantira preciznost i pouzdanost podataka o elementima, materijalima i okovima. Program koristi baze podataka koje se redovito ažuriraju i provjeravaju, te eliminira mogućnost grešaka u slaganju kuhinje, rezanju materijala i montaži elemenata.  • Fleksibilnost i kreativnost: Mr Diker omogućava fleksibilnost i kreativnost u dizajniranju kuhinje po želji. Korisnik može kombinirati različite materijale, boje, dekore, oblike i dimenzije elemenata, te dodavati razne dodatke koji će obogatiti izgled i funkcionalnost kuhinje.  • Cijena i isplativost: Mr Diker omogućava izračun cijene kuhinje na temelju podataka o materijalima i okovima. Program također omogućava optimizaciju rezanja materijala, koja smanjuje troškove proizvodnje i povećava isplativost kuhinje.
Gdje se može nabaviti Mr Diker?
Mr Diker je program koji se može nabaviti putem interneta, na službenoj web stranici proizvođača [Panel Centar]. Na web stranici se može pronaći više informacija o programu, kao i video upute, primjeri kuhinja, kontakt podaci i cjenik. Program se može naručiti online, a nakon uplate se dobiva licenca za korištenje programa i pristup bazi podataka. Program se može instalirati na bilo koje računalo koje ima Windows operativni sustav.


Zaključak
Mr Diker je program za izradu kuhinja po mjeri, koji nudi brzo, jednostavno, precizno, pouzdano, fleksibilno, kreativno i isplativo rješenje za proizvođače kuhinja, stolare, dizajnere i sve koji žele napraviti svoju kuhinju po želji. Program se može nabaviti online, na web stranici [Panel Centar], gdje se može pronaći više informacija o programu i njegovim mogućnostima.
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page